Chokolade flødeis og vanilje flødeis ved siden af hinanden

Hos Skarø Is kan du få is i verdensklasse. Faktisk har vi den 9. bedste is i verden ifølge Toronto Sun

Skarø Is laves på lokale råvarer i det omfang, det er muligt. Birkesaften og nogle af bærrene til de forskellige smagsvarianter kommer fra naturen på Skarø. Isen er den  ægte vare, som fremstilles på  økologiske råvarer.  Isen er skabt i den tanke, at man skal sætte fokus på naturens mangfoldighed og på den måde passe på den.

Hos Skarø Is kan man komme til at opleve isen sammen med hele historien bag. Der holdes nemlig foredrag og fortællinger om de forskellige isvarianter for grupper på minimum 10 personer. Fortællingen tager ca. en time, og herefter kan man få lov til at smage på 15+ forskellige varianter af den lækre gourmet is.

Besøg den hyggelige is-café på Skarø og prøv nogle af de mange forskellige varianter af deres lækre flødeis, sorbet, veganske is og protein is. Bare for at nævne nogle få er der Saltkaramelflødeis, Vaniljeflødeis, Chokoladeflødeis, Mango is, Hindbærsorbet, Jordbærsorbet, vegansk chokolade, Saltkaramel protein is m.fl. I caféen kan du også købe dig en lækker frokost eller blive fristet af nogle af de andre delikatesser, vi har i caféen, fra vores nabo-producenter.

Dagligvare på hylderne