Hvad enten du er indehaver af en gårdbutik, ejer en café, ønsker at forkæle din medarbejdere i kantinen, driver et flyselskab, et badehotel eller en oplevelsespark, står for afviklingen af en festival, eller har indrettet et ishus ved havnebadet, så kan vi tilbyde produkter, som falder i de flestes smag og desuden imødekommer særlige livsstils- og ernæringspræferencer.

Is til enhver smag

Is fra Skarø imødekommer og omfavner fremtidens forbrugere, som i stadig større grad værdsætter klimavenlige, økologiske produkter.

Vores produkter har en stadig større og mangfoldig appel i en verden med stadig større fokus på bæredygtig produktion, biodiversitet og less is more. Desuden er Skarø Is garant for stor smag og høj kvalitet.
Den brede appel understøttes ydermere af et bredt sortiment; klassiske flødeis med legerede æggeblommer, vegansk is & sorbet og markedets mest velsmagende protein-is. Vi har et bæger til alle.

Is i bæger eller scoops

Skarø Is kan tilbyder i tre former; i bæger, kugler, eller som softice. Uanset hvilken form du ønsker i din forretning, eller på din messestand, kan vi levere dem som både vegansk sorbet, fløde- og protein is.

Vores is i 100 ml. bæger er nemt og bekvemt at håndtere, når det nydes i caféen, på flyet, i gårdbutikken eller i spa-badet. Der er ingen spild af god is :)

I kugleform har f.eks Hørhavens Is, beliggende langt fra alfarvej, skabt et ishus, som folk valfarter til.

Småå bægre med stor smag – Is fra Skarø
Vores mest solgte produkt, kommer i et bekvemt format. Et lille bæger, som kan nydes stort set hvor som helst: I et spa-bad, i det fri, i en flyvemaskine, foran kaminen, i kantinen, på farten eller i smug. Skulle isen nå at smelte, løber den ingen steder...
Smagsvarianterne fra Skarø Is, er en nydelse hver for sig. Men i kugleform kan smagsvarianter nydes i kombination. Prøv f.eks. en kugle saltkaramel i kombination med solbærsorbet – så er der ikke behov for guf.
Skarø is som trækplaster

Giv is til messen

It-virksomhenden Semaphor ønskede om et ekstra trækplaster til Digitaliseringsmessen 2023, i Odense. Derfor ville de gerne servere Scoops fra Skarø, til besøgende ved deres messestand. Rygter om vores sorbet-is, Tommelise, spredte sig som ringe i vandet i messehallerne:

"På et tidspunkt var der en lang, lang kø foran vores stand, fordi der var gået rygter om at vi havde en smadder god sorbet is”
Anette Munk, Semaphor

Vi har lært at It-folk elsker sorbet is propfulde af frugt og smag. Kunne du tænke dig at servere Skarø Is – i scoops eller bæger – til messen eller et firmaarrangement? Så kontakt os for gode ideer og smagsprøver.

Kontakt os

Bliv forhandler af Skarø Is

Skriv til os herunder, hvis du kunne tænke dig at høre mere om at blive forhandler af Skarø Is, eller hvis du har et brændende ønske at tiltrække og forkæle publikum og potentielle kunder til messer og lignende.Vi kommer gerne forbi med smagsprøver og en nærmere introduktion til vores is og

Hvis du ønsker det, kan vi med det samme oprette dig som kunde i vores webshop, så du får adgang til forhandlerpriser mv. – angiv det blot i din besked herunder (også gerne CVR-Nummer).