The Spirulina Connection

The Spirulina Connection
Mikroalger var omdrejningspunktet for en flok entusiastiske fødevareudviklere fra hele Europa. Samlingspunktet for koalitionen var mikroalgeproducenten WAXA på Island. En progressiv og innovativ virksomhed, som producerer Ultra-Spirulina mikroalger i deres hypermoderne CO2-neutrale faciliteter.

Koalitionen ønskede at udforske mulighederne i, hvordan algernes gavnlige parametre kunne integreres i moderne fødevareudvikling, både hvad angår funktionalitet og smag.

Spirulina omtales ofte som den mest næringstætte fødevare på planeten. Algerne er rige på vitamin B12, jern, den bedste kilde til letoptagelige veganske proteiner og indeholder alle de aminosyrer et menneske har brug for. Derved understøttet af solide EFSA-godkendte sundhedsanprisninger.

På Skarø var i øjeblikket dybt engageret i at udvikle næringsrige produkter baseret på Spirulina (og synergikomponenter) til gavn for et bredt publikum: ældre, veganere, gravide, elitesportsudøvere, sundheds- og fitnessudøvere mv.

"The Spirulina Connection" gik hver til sit den 2. maj. Alle involverede tog derfra store forventninger til Ultra-Spirulina.

Skarø præsenterede for nylig det første konkrete mikroalgeprodukt, som forlader tegnebrættet: en præstationsforstærker rettet mod eliteatleter. Og vi har mange flere ideer.

Relaterede efter tags